Annons

Futuristisk battle royale i "Hyper scape"

Spel • Publicerad 3 juli 2020
Spelare försöker att ta kontroll över en krona i "Hyper scape". Pressbild.
Spelare försöker att ta kontroll över en krona i "Hyper scape". Pressbild.Foto: Ubisoft/TT

"Hyper scape" heter Ubisofts nya battle royale-spel, där uppemot 100 spelare gör upp i en framtidsversion av Paris-liknande staden Neo Arcadia, som enligt spelets värld är en virtuell plats.

Battle royale-genren börjar bli fylld, med jättar som "Fortnite" och "Apex legends". Ubisoft försöker sälja in sin titel genom stora höjdskillnader, där det skjuts på hustak, i skyskrapor och i katedralen Notre Dame.

Annons

Spelfigurerna har också unika egenskaper som tillsammans med vapnen kan uppgraderas under matchen. Spelare som dör kan fortfarande röra sig runt på kartan och därigenom hjälpa medspelare, men kan då inte skjuta.

När ett fåtal spelare återstår kommer en krona fram. Den spelare som håller i kronan i 45 sekunder, eller har bekämpat ned alla motståndare, vinner.

"Hyper scape" släpps till pc den 12 juli, och kommer senare till Playstation 4 och Xbox One. Spelet kommer att vara gratis att spela.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons