Annons

Henriksson och Marklund följer Sandman

Musik • Publicerad 22 maj 2020
Felix Sandman spelar in på ett folktomt Gröna Lund.
Felix Sandman spelar in på ett folktomt Gröna Lund.Foto: Janerik Henrsson/TT
Felix Sandmans Gröna Lund-konsert sänds på måndag.
Felix Sandmans Gröna Lund-konsert sänds på måndag.Foto: Janerik Henrsson/TT
Petra Marklund. Arkivbild.
Petra Marklund. Arkivbild.Foto: Maja Suslin/TT
Linnea Henriksson. Arkivbild.
Linnea Henriksson. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

Linnea Henriksson och Petra Marklund – så heter de senaste tillskotten till konsertformatet "Late night concert" där kända svenska artister spelar på ett folktomt Gröna Lund i Stockholm för att visas i TV4.

Henrikssons konsert sänds den 1 juni med Imenella och Daniela Rathana som gästartister. Kvällen därpå blir det Marklunds tur och hon uppträder tillsammans med Moonica Mac.

Annons

Näst på tur på måndag står Felix Sandman tillsammans med de tidigare FO&O-kollegorna Oscar Enestad och Omar Rudberg som gäster.

"Vi är riktigt glada över det mottagande som 'Late night concert' har fått. Vi kände redan när vi såg första programmet med Molly Sandén i måndags att det överträffade alla våra förväntningar", säger projektledaren Peter Björklund i ett pressmeddelande.

"Late night concert" visas på TV4, TV4 Play och C More, måndagar och tisdagar klockan 23. Konserterna är förinspelade och görs i samarbete med Live Nation.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons