Annons

Bryant mest lyssnad från "Så mycket bättre"

Inför premiären av "Så mycket bättre" har Spotify gått i genom vilka låtar med tolkningar från programmet som haft flest lyssningar. Det visade sig att en deltagare från säsongen 2015 är extra framgångsrik.
Musik • Publicerad 18 oktober 2019
Miriam Bryant deltog i 2015 års säsong av "Så mycket bättre". Arkivbild.
Miriam Bryant deltog i 2015 års säsong av "Så mycket bättre". Arkivbild.Foto: Karl Melander/TT

Snart är det dags för jubileumssäsongen av TV4:s långkörare "Så mycket bättre", med deltagare från tidigare säsonger. Miriam Bryant har med Taube-covern "Ett sista glas", haft allra flest lyssningar på Spotify av alla tolkningar från programmets historia. Tvåa på listan, sammanställd av strömningstjänsten, kommer Septembers Petter-tolkning från första säsongen, "Mikrofonkåt". Darin och Danny Saucedo har båda två låtar med på listan och Magnus Uggla och Timbuktu en vardera.

Just Miriam Bryant fick sitt publika genombrott i och med sin medverkan i programmet 2015.

Annons

– Det var en stor omställning att gå från en relativt okänd person till att vara ett känt ansikte. Men rent musikaliskt har det varit jättegivande, har hon tidigare berättat för TT.

Deltagarna i årets säsong är Petter, Miss Li, Magnus Uggla, Carola, Niklas Strömstedt, Little Jinder, Danny Saucedo, Titiyo, Ebbot Lundberg, Jill Johnson, Orup, September och Timbuktu. Jubileumssäsongen sänds lördag 19 oktober klockan 20 i TV4.

Ann Edliden/TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons