Annons

Chelseatränarens ilska inför EL-finalen

Fotboll • Publicerad 29 maj 2019
Chelseatränaren Maurizio Sarri blev arg över att inte få tid till träning av fasta situationer, utan medier på plats, på finalarenan i Baku.
Chelseatränaren Maurizio Sarri blev arg över att inte få tid till träning av fasta situationer, utan medier på plats, på finalarenan i Baku.Foto: Darko Bandic/AP/TT

Chelseas tränare Maurizio Sarri kastade kepsen till marken och sparkade iväg den när han stormade ut från planen under lagets träning på matcharenan i Baku, inför kvällens final i Europa League mot Arsenal.

Efteråt spekulerades det vilt i varför Sarri reagerade med en sådan ilska. Framför allt eftersom han lämnade planen strax efter att pratat med David Luiz som hade hamnat i en dispyt med Gonzalo Higuaín under träningsspelet.

Annons

En talesperson från Chelsea sade efteråt att tränarens ilska inte hade något med spelarna att göra.

– Maurizio var frustrerad för att man inte kunde träna fasta situationer under träningens sista kvart eftersom hela den timslånga träningen var öppen för medierna, säger talespersonen enligt The Guardian.

Den 60-årige italienaren sägs också ha annat att tänka på än kvällens match. Han tippas ta över Juventus efter Massimiliano Allegri.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons