Annons
Nyheter

Fortsatt allvarligt efter vattenskoterolycka

Olycka • Publicerad 3 juli 2020
Tonårsflickan fördes till sjukhus efter en vattenskoterolycka på onsdagen. Tillståndet är fortfarande allvarligt. Arkivbild.
Tonårsflickan fördes till sjukhus efter en vattenskoterolycka på onsdagen. Tillståndet är fortfarande allvarligt. Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

Den tonårsflicka som var inblandad i en vattenskoterolycka i Västervik i onsdags är fortsatt allvarligt skadad, men enligt Region Östergötland är läget stabilt.

Det var i samband med en olycka mellan en vattenskoter och en båt som flickan skadades svårt och fick föras tillsjukhuset i Linköping. Under dagen bedömdes hennes skador vara livshotande.

På fredagen meddelar region Östergötland till TT att flickan opererats och vårdas på intensivavdelningen och att hon fortfarande är allvarligt skadad.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons