Annons

Klart för ny säsong av "Wild kids"

Tv • Publicerad 6 mars 2020
"Wild kids" programleds av Linda Lindorff. I augusti påbörjas inspelningarna av den kommande säsongen av familjeprogrammet. Pressbild.
"Wild kids" programleds av Linda Lindorff. I augusti påbörjas inspelningarna av den kommande säsongen av familjeprogrammet. Pressbild.Foto: TV4/Cmore

En ny säsong av familjeprogrammet "Wild kids" har inletts. Produktionen söker nu äventyrslystna deltagare i 10–13-årsåldern, meddelar TV4 och Cmore.

"Det är en underbar kombination av äventyr, tuffa tävlingar, natur och modiga härliga karismatiska barn. För mig i rollen som programledare har det Inneburit väldigt mycket spänning, glädje och ansvar", säger programledaren Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Annons

"Wild kids" började sändas i SVT 2005 och togs 2019 över av TV4 och Cmore, vars första säsong av programmet började sändas i januari.

Varje år söker tusentals barn in till programmet för att få bo och tävla i vildmarkslägret i Järvsös skogar. Den kommande säsongen spelas in i augusti.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons