Annons

Klart: Han tar över Sundsvall i superettan

Gif Sundsvall halkade ur allsvenskan den gångna säsongen. Nu står det klart vem som leder fotbollsklubben i superettan nästa säsong. Henrik Åhnstrand tar över som huvudtränare, med Andreas Pettersson och Tommy Naurin som assisterande.
Fotboll • Publicerad 12 december 2019

"Vi jobbar med utveckling av talanger i Norrland, men inte bara spelare. Henrik Åhnstrand är ett tydligt bevis på vår talangutveckling även med tränare i regionen”, säger sportchefen Urban Hagblom till Sundsvalls hemsida.

Sundsvall inledde förra säsongen med Joel Cedergren vid rodret. Han fick dock sparken i slutet av augusti och ersattes av Tony Gustavsson, som inte lyckades hålla kvar klubben i högsta serien.

Åhnstrand och Pettersson var assisterande tränare förra säsongen, medan Naurin – tidigare målvakt i klubben – var målvaktstränare.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons