Annons

Knivskuren man i Motala allvarligt skadad

Brott • Publicerad 25 mars 2020
Den man som i tisdags knivskars utanför ett bibliotek i Motala är allvarligt skadad, uppger polisen. Arkivbild.
Den man som i tisdags knivskars utanför ett bibliotek i Motala är allvarligt skadad, uppger polisen. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

En man i 20-årsåldern som knivskars utanför ett bibliotek i centrala Motala under tisdagseftermiddagen är allvarligt skadad, enligt polisen.

– Men något inledande förhör med honom har vi kunnat ha, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik.

Annons

Knivdådet orsakade ett stort polispådrag och området var avspärrat för teknisk undersökning fram till åttatiden på tisdagskvällen.

Vid niotiden anhölls en man i övre tonåren på sannolika skäl misstänkt för försök till mord, men polisen utesluter inte att det kan finnas flera gärningsmän och söker därför vittnesmål från personer som rört sig i området vid tiden för brottet.

– Det verkar som att flera personer var inblandade. Vi har gjort en hel del personkontroller i samband med detta, säger Agnevik.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons