Annons
Nyheter

Kvinna borta – polisen misstänker människorov

Brott • Publicerad 18 maj 2020
En kvinna i Örebro anmäldes försvunnen den 20 mars. Nu misstänker polisen människorov. Arkivbild.
En kvinna i Örebro anmäldes försvunnen den 20 mars. Nu misstänker polisen människorov. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Polisen misstänker att människorov ligger bakom ett försvinnande i Örebro den 20 mars då en kvinna i 55-årsåldern anmäldes saknad. Flera sökinsatser har gjorts, senast i helgen, utan att kvinnan återfunnits.

Kvinnan sågs senast vid Södra station i Örebro där hon skulle ta ett tåg men det är okänt om hon steg på tåget eller inte.

Enligt polisen har det framkommit nya uppgifter och kommit in tips som gör att man inlett en förundersökning. "Bland annat har hennes cykel upphittats i ett område som beskrivs som 'märkligt' i den bemärkelsen att platsen för upphittandet inte utgör en naturlig färdväg", skriver polisen på sin hemsida.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons