Annons

Martin Stenmarck gör huvudroll i "Lyckoviken"

Tv • Publicerad 20 april 2020
Martin Stenmarck gör en av huvudrollerna i "Lyckoviken". Arkivbild.
Martin Stenmarck gör en av huvudrollerna i "Lyckoviken". Arkivbild.Foto: Maja Suslin/TT

Artisten Martin Stenmarck kommer att spela en av huvudrollerna i tv-serien "Lyckoviken", med manus av Camilla Läckberg. Serien beskrivs som en modern såpa och utspelar sig i det fiktiva samhället Hammarvik där en seriemördare går lös. I centrum står polisen Johanna som när hon återvänder till sitt barndomshem för sin mammas begravning ställs inför gamla minnen och konflikter. Martin Stenmarck spelar rollfiguren Danne.

"Jag har länge velat skådespela mer och tycker att det här ska bli så grymt kul. En stor utmaning också så klart – det är väldigt många duktiga skådespelare med – men det gäller att våga göra sådana här saker. Sist jag tog ett längre break från musiken åkte jag till Nepal och cyklade mountainbike, den här gången provar jag att skådespela i en serie", säger han i ett pressmeddelande.

Övriga roller görs av bland andra Christopher Wollter, Disa Östrand, Ella Rappich och Daniel Adolfsson. "Lyckoviken" har premiär på Viaplay och TV3 i höst

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons