Annons
Nyheter

Tonåringar attackerades med brännbollsträ

Brott • Publicerad 12 maj 2020
Två tonåringar attackerades med ett slagträ i Torshälla norr om Eskilstuna i helgen. En av tonåringarna flydde ned i Eskilstunaån, som här syns när den rinner igenom Eskilstuna. Arkivbild.
Två tonåringar attackerades med ett slagträ i Torshälla norr om Eskilstuna i helgen. En av tonåringarna flydde ned i Eskilstunaån, som här syns när den rinner igenom Eskilstuna. Arkivbild.Foto: Anders Wiklund/TT

Två tonåringar ska ha attackerats på en parkeringsplats i Torshälla i Eskilstuna kommun av en för dem okänd man i 35–40-årsåldern.

Strax innan midnatt på lördagskvällen kom mannen körande på moped med ett baseballträ som han svingade mot pojkarna, enligt Eskilstuna-Kuriren.

Annons

En av pojkarna, en 16-åring, hoppade ned i Eskilstunaån för att ta skydd, medan hans kompis, en 17-åring, blev slagen innan han lyckades fly från platsen.

17-åringen tog sig hem och skjutsades till sjukhus av sin mamma. Polisen utreder fallet som grov misshandel och olaga hot. ¨

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons