Årets bästa researrangör – för 14:e gången: ”Det borde inte gå”

Swanson’s Travel har utsetts till Sveriges bästa specialistresearrangör 2020. Ett pris företaget hem osannolika 14 gånger!

Utmärkelsen delades ut på Grand Travel Award, resebranschens Oscarsutdelning, på Grand Hotel i Stockholm inför ungefär 600 personer, arrangerat av tidningen Travel News.

En jury nominerar ett antal företag i respektive kategori och sedan får resebranschen betygsätta varje nominerad genom en omröstning över hela landet.

– Vi är oerhört glada, stolta och väldigt tacksamma för utmärkelsen. Vi ser det som ett bevis på att kvalité, kunskap och personlig service värdesätts och att vår engagerade personal uppskattas, säger Tommy Swanson, vd och grundare, i en kommentar.

Här är delar av juryns motivering:

​”Det borde inte att gå att driva en liten specialistresebyrå i mörkaste Skåne långt från allfartsvägar och pulserande stadskärnor. Men det går alldeles utmärkt, för Swanson´s Travel kan det stora landet i väster bättre än någon annan. För fakta är: alla i Sverige ska någon gång i livet besöka Amerika och se det vi sett på bio i verkligheten. Då finns det ingen bättre i världen att hålla i handen än Swanson’s Travel. Och har man väl börjat med något fantastiskt, varför sluta?”

Lördagen den 29 februari anordnar Swanson's Travel sin årliga Amerikadag i Osby, 09.30-16.00, som brukar locka runt 1 000 ressugna mässdeltagare.

Läs mer

Medan du sov

Medan du sov: Här är nattens händelser

Inbrott i frisersalong i Kristianstad. Äldre kvinna försvunnen i Malmö.

Sport

Skåneboll: Alla fotbollsmatcher ska ställas in

Seriestarten skjuts upp och ett 20-tal lokala träningsmatcher berörs.

Sport

Återtåget framme: Vinslövs HK är klart för allsvenskan

Succétränaren Pelle Käll åkte in i duschen.

Sport

IFK och KIK slåss om fansen – så påverkas publiksiffrorna

Stans båda storlag spelar samtidigt igen. Siffrorna som visar hur publiksnittet påverkas.

Sport

Gath ryter till efter KIK:s magplask: ”Minst 15 man behöver höja sig”

Efter blåsningen: ”Det här var på gränsen vad jag orkade med faktiskt”.

Fotbollsbloggen

Vinnarna presenterade – här är de som var bäst 2019

För elfte året i rad har Kristianstadsbladets Fotbollsblogg, med god hjälp av läsarna, utsett traktens bästa spelare, ledare och domare. Vinnarna avslöjades och prisades under måndagen i samband med Alliansens finaldag.