Par greps med stöldgods i bil

Tack vare en privatperson kunde en man och en kvinna som var ute och körde mitt i natten stoppas av polis. I bilen hittades stöldgods.

Paret som greps och senare anhölls stoppades strax utanför Hjärsås, tidigt på måndagsmorgonen. Det tack vare en privatperson som gjort iakttagelser och som kunde tipsa polisen.

När paret, som är i 35-40 årsåldern, stoppades hittade polisen en del misstänkt stöldgods. Detta kunde härledas till ett inbrott strax före midnatt på Swanson's Travel i Osby. Där var polisen snabbt på plats med hundpatrull men kunde bara konstatera att tjuvarna försvunnit från platsen med bil.

Paret misstänks också för att ha gjort inbrott i Emmislövs församlingshem. Även släpet som var kopplat till bilen misstänks vara stulet.

Läs mer

Live

Mjällby besegrade Djurgården – klart för kvartsfinal i Svenska Cupen

Mjällby AIF vann gruppfinalen mot Djurgårdens IF med 2–1 och är klart för kvartsfinal i Svenska Cupen.

Sport

Utsågs till årets spelare – klar för division 1-satsning

Målvakten och Kristianstadsbon Adam Larsson, med förflutet i Mjällby, Bromölla, IFK Hässleholm och senast Hässleholms IF, är klar för en division 1-satsning med Helsingborgsklubben Eskilsminne IF.

Sport

Vranjes och Slovenien kvar i semifinalkampen

Sverige är borta från chansen att nå semifinal i handbolls-EM på hemmaplan, men den tidigare svenske storspelaren Ljubomir Vranjes kan fortfarande nå finalhelgen i Stockholm.

Sport

Klartecken från skyttedrottningen – följer med upp i ettan

Slog till med nytt personligt målrekord under 2019.

Sport

Norge-aktuell och på titeljakt: ”Vi borde vara favoriter”

Kryddat KFC utmanar om guldet