Annons

Besara tillbaka i Örebro SK

Fotboll • Publicerad 3 juni 2020
Nahir Besara uppges vara klar för en återkomst i Örebro SK. Arkivbild.
Nahir Besara uppges vara klar för en återkomst i Örebro SK. Arkivbild.Foto: Conny Sill n/TT

Nahir Besara återkommer till Örebro SK och allsvenskan. Det uppger Expressen och spelarövergången bekräftas av Örebro. Besara har stått utan kontrakt sedan han lämnade den cypriotiska klubben Pafos FC tidigare i år.

Besara spelade för Örebro SK mellan 2016 och 2018 innan han lämnade för spel i Saudiarabien. Den 29-årige mittfältaren skrivit på ett kontrakt som gäller säsongen ut.

Annons

"Jag är verkligen glad att vara tillbaka. Örebro är som hemma för mig. Jag känner många av spelarna och människorna i föreningen. Det är en fin klubb, och jag värdesätter Axel (Kjäll, managern) väldigt högt. Dessutom har supportrarna alltid varit grymma, jag vet att de har visat att de vill ha mig här och jag ser fram emot att få visa dem den fotboll jag kan spela. Klubben är i ett spännande läge och en sak som sticker ut sedan sist jag var här är att de har en ännu tydligare satsning med många unga, lovande spelare", säger Nahir Besara i ett pressmeddelande.

Örebro inleder allsvenskan med att möta AIK hemma den 14 juni.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons