Annons

Smith ut, Smith in i Norrköping

Fotboll • Publicerad 21 maj 2020
Eric Smith senast när han spelade för IFK Norrköping. Nu lånas han ut till den allsvenska klubben av Gent. Arkivbild.
Eric Smith senast när han spelade för IFK Norrköping. Nu lånas han ut till den allsvenska klubben av Gent. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Eric Smith återvänder till IFK Norrköping efter nästan två år. Gent lånar ut honom resten av säsongen.

"Det är fantastiskt roligt att vara tillbaka. Vi har jobbat rätt länge på det här och jag har varit öppen med att om jag ska tillbaka till Sverige så har det alltid varit IFK jag velat komma till. Jag är otroligt glad och taggad på att köra i gång och att få träffa alla gamla kompisar igen", säger den 23-årige mittfältaren till klubbens webbplats.

Annons

Samtidigt lämnar costaricanen Ian Smith Norrköping efter två säsonger.

"Ian har under en längre tid gett signaler om att han längtar hem. Vi har gemensamt gjort många försök med att hitta tillbaka till formen 2018, men med tanke på Ians starka vilja att komma hem känner vi att vi får acceptera det och det är ganska okej tajming att göra detta just nu", säger tränaren Jens Gustafsson.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons